Dela sidan:

När Dear Tea Society slår upp sina dörrar på Hälsingegatan i Stockholm står designbyrån Garbergs Project bakom design av både butik, produkter och grafisk profil. Den nya butiken har som mål att bli en samlingsplats för Stockholms alla teälskare.

– Vi har inspirerats av klassiska tesalonger men samtidigt velat skapa något mer samtida som gör tedrickandet lika urbant och modernt som baristakulturen, säger Åsa Berg, projektledare på Garbergs Project.

I samband med butiksöppningen lanserar Dear Tea Society fem nya teer. Teboxarna hämtar inspiration från tänkta medlemmar i Dear Tea Society.

– Varje te har sin egen karaktär och vi har personifierat dem med porträtt och personbeskrivningar. Vi vill att de ska kännas som intressanta människor man mycket väl skulle kunna träffa på Dear Tea Society, säger Karin Ahlgren, designer på Garbergs Project.

Arbetsgrupp Garbergs Project:

Åsa Berg, projektledare/designstrateg

Karin Ahlgren, designer

Emi Gunér, copywriter

Ylva Krantz, formgivare

Agneta Pettersson, arkitekt

Johanna Jöhncke, produktionsledare


Dela sidan: