Dela sidan:

I podcasten "Älska Stockholm" får vi möta de som gör det som vi andra bara tänker att vi borde göra. Personerna är allt från ideellt arbetande idrottsledare till grannar, fritidspolitiker och entreprenörer.

– Genom att berätta de här historierna vill vi inspirera fler Stockholmare att engagera sig i sin stad och sina medmänniskor. Beteende smittar av sig, och goda gärningar ger ringar på vattnet. säger Mats Carlens chef kommunikation vid Länsförsäkringar i Stockholm.

"Älska Stockholm" har utvecklats och produceras av Brand New Content på uppdrag av Länsförsäkringar Stockholm. Varje vecka träffar journalisten Viktor Petrovski, med bakgrund på bland annat Radio Stockholm, spännande människor från hela länet.

– Vi vill förmedla en annan bild av Stockholm än den vi möts av i media. Det finns så många som med små medel skapar något positivt för andra. Vi ger dem en röst i Älska Stockholm, säger Mats Carlens, Chef Kommunikation på Länsförsäkringar Stockholm.

I första episoden lär vi känna Bergshamraprofilen Tobias Östberg, lokal eldsjäl och initiativtagare till bland annat Bergshamraloppet, skridskodisko, Bergshamratrampet, skidbytardagen, Tivoliloppet, cykelloppis och Lilla Bergshamrarundan.

Hans senaste projekt är att rädda Bergshamras bibliotek med hjälp av frivilliga krafter.

Älska Stockholm hittar du i såväl Podcaster som hos Acast:Dela sidan: