Dela sidan:

Isabel Boltenstern är sportreporter och programledare knutet till Discovery Networks Swedens expanderande sportsatsning. Vid sidan av journalistiken är hon bloggare, vloggare, och föreläsare. I bloggen, som nu har flyttats till Elle, delar hon med sig av hälsotips när det kommer till fysisk hälsa och träning, men även den psykiska.

– De nya värvningarna består av en härlig blandning av personligheter. Tillsammans med våra etablerade varumärken och växande plattformar kommer våra nya stjärnor bidra med möjligheten att skapa kreativa koncept och effektiva samarbetsformer som inspirerar och engagerar, säger Ida Antebro säljansvarig för influencer marketing med anledning av de nya profilerna. 

Den senaste tiden har Aller media knutit till sig Viktor Frisk till Café, Chrystelle Eriksberger till Baaam, Sofia Vusir Jansson till Femina, Eveline Dietz till Allas och hennes dotter Margaux Dietz till Elle  

Dessutom driver Hänts Jonna Friberg Wennerberg och Johanna Bladh i en blogg ihop sedan en tid tillbaka. 


Dela sidan: