Dela sidan:

Nico Hasselström har en lång karriär i reklabranschen på byråer som Lowe Brindfors och Åkestam Holst. Närmast kommer han från vd-jobbet på Eventum. Carl-Johan Schultz kommer närmast från McCann där han som head of strategy de senaste åren byggt upp byråns strategiska erbjudande.
– Carl-Johan och Nico hade gjort vilken byrå som helst bättre. Deras meriter talar för sig själva och vi är väldigt glada över att dom är hos oss, säger Kalle Widgren, vd på TBWA Stockholm, i en kommentar.

Byrån rekryterar också två produktionsledare. Nasim Kabiri kommer närmast från Garbergs och har tidigare jobbat på Great Works, Futurniture och Projector. Linn Arwidson tog i våras examen från Berghs.
– Bakom alla intressanta idéer som blir verklighet finns som alla vet en grym producent och produktionsledare. Linn och Nasim kommer bidra till att vi gör ännu bättre jobb, säger Kalle Widgren.


Dela sidan: