Dela sidan:

Att bli fotbollsproffs är en avlägsen dröm för många. Men nu gör Lotto det lite enklare att uppleva hur det känns. I en ny kampanj har de skapat en VR-upplevelse kring hur det kan kännas att lira med DIF i Allsvenskan. 
– Lottos miljonärsfabrik gör fler än 100 svenskar till miljonärer, varje år. Med upplevelsen av att bli ett fotbollsproffs vill vi låta ännu fler pröva på hur det känns att bocka av sin Bucket list, säger Charlotte Burlin, marknadschef turspel på Svenska Spel, i ett pressmeddelande.

Idag släpps den första delen av Bucket list:" Att bli fotbollsproffs" en 180-video som låter tittaren uppleva en provträning med Djurgårdens IF. Kameran placerades på en spelare i Djurgården under en vanlig träning på Djurgårdens träningsanläggning Kaknäs IP.

I nästa del får man följa med in på kansliet och möta sportchefen Bosse Andersson. Upplevelsen kulminerar på söndag när Djurgårdens IF möter Sirius. Med hjälp av en specialkamera och en av spelarna kommer en inmarsch för första gången någonsin att livesändas på Facebook i 180-video.

Här nedan kan du uppleva att träna med laget i 180 graders video. 

Arbetsgrupp:
Uppdragsgivare Svenska Spel
Charlotte Burlin – Marknadschef Turspel
Mikael Holmgren – Kommunikationsansvarig Lotto
Johan Svensson – PR-ansvarig

Huvudbyrå och konceptansvarig för Bucket list: 
King

PR
POST

Produktionsbolag
Crisp Film


Dela sidan: