Dela sidan:

Vinster är kanske den mest debatterade frågorna i välfärden just nu. Vårdföretagarna anser att myterna är många och har därför genom Mytpolisen under en längre tid arbetat för att krossa fördomar om branschen med hjälp av fakta. Nu tar branschorganisationen ett nytt steg i sin kamp mot byterna.

Inför veckans partiledardebatt i Riksdagen lanserade Vårdföretagarna Mytboten - ett verktyg i frågan om vinster i välfärden. För att tajma lanseringen skickades Mytboten till samtliga riksdagspartier före debatten. Nu blir appen även tillgänglig för allmänheten. I samband med det breda släppet av Mytboten presenterar Vårdföretagarna också Myttoppen - med de fem vanligaste frågorna där debattörer, journalister och politiker har fel.

Genom Mytboten vill man göra det ännu lättare att faktakolla sig själv – och andra. För att få sitt eget faktafacit i debatten scannar man bilden, klickar här eller söker efter Mytboten i Facebook Messenger.

Mytboten är framtagen tillsammans med Gullers Grupp. 


Dela sidan: