Dela sidan:

I början av oktober öppnade Grand Hôtel dörrarna till Vinterträdgården som genomgått en omfattande renovering under sommaren 2017. För att fira nylanseringen bjuder Grand Hôtel in eventkonsulter runtom i Sverige till att kartlägga arenans möjligheter.

Nu uppmanar det anrika hotellet såväl företag som byråer att pitcha in sin mest storslagna personalfests-idé, med utgångspunkt i Vinterträdgårdens nya teknik. I vinstpotten finns både fest på Vinterträdgården och en avancerad ljud- och ljuslösning från Mediatec –  som vinnaren kan använda sig av för att realisera sina planer.

– Vinterträdgården har alltid varit en unik plats, men med hjälp av de nya tekniska möjligheterna kan vi nu erbjuda våra kunder och gäster ännu mer spektakulära och skräddarsydda eventupplevelser. Med 360 graders videomapping på totalt 1000 m2 projektionsyta, flexibla scenlösningar och en toppmodern ljud- och ljuslösning är det bara fantasin som sätter gränser, säger Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel i ett pressmeddelande.

Fram till den 3 november kan man ladda upp sina tävlingsbidrag.

En handplockad jury bestående av Grand Hôtels group & event manager, director of sales och event designer kommer tillsammans med Grand Hôtels kommunikationsbyrå Ibeyostudio att kora det vinnande bidraget den 25 november.


Dela sidan: