Dela sidan:

Fredagspodden med Amanda Schulman och Hannah Widell har rullat på i sex års tid. Men nu väljer duon, som tillhör pionjärerna inom poddar i Sverige, att gå vidare. Podcasten avslutas med en Sverigeturné kallad "One Last Time". 
– Vi har kommit fram till att allt som är bra också måste avslutas i tid – då öppnas också nya möjligheter upp. Som ett tack till alla som troget lyssnat under alla år ger vi oss därför ut på en Sverigeturné – One Last Time, säger Amanda Schulman, kreativ chef för koncernen som innefattar Perfect Day Media och Daisy Grace.

Premiären hålls på Cirkus i Stockholm 14/2 och scenshowen regisseras av Alex Schulman.
– Vi vill aldrig stå still och letar alltid efter nästa format. När Fredagspodden lanserades var den det enda i sitt slag, nu vill vi vara branschledande och skapa morgondagens poddformat, kommenterar Hannah Widell.Dela sidan: