Dela sidan:

The Line Gotland bildades i maj 2016 efter att The Line förvärvat Location Gotland och startade Gotlands första servicebolag inom filmproduktion. Förra hösten uppmärksammades deras arbete när de låg i pitch hos HBO och var nära att bli inspelningsplats åt Game Of Thrones.
– Första året har gått över förväntan och vi har haft både svenska och internationella produktioner och flera avtal är skrivna inför 2018, säger Olivia Munck, exekutiv producent på The Line Gotland, i ett pressmeddelande.

Efter framgångarna väljer The Line att expandera sin serviceverksamhet.
– Våra samarbetspartners efterfrågar ofta våra tjänster även för andra inspelningsplatser i Sverige. För oss är lokalkännedom och närhet till samarbetspartners en väsentlig del av vår affärsidé och framgång. Genom att vi nu knyter till oss fler producenter och platschefer kan vi nu erbjuda serviceproduktion även i Stockholm och i norra Sverige, säger Caroline Ortmark, vd för The Line.Dela sidan: