Dela sidan:

Sverige är representerade av flera byråer som Wenderfalck (Apotek Hjärtat, Parken Zoo, Blizzard) Pack Train (Volkswagen), Prime (McDonald's), King (UD), Gullers Grupp (Södertörn), FLB Europa (Spendrups) Mest nominerade är Jung med sex nomineringar.

– De senaste veckorna har vi kammat hem rekordmånga nomineringar i 100-Wattaren, Spinn och nu European Excellence Awards. Enskilda priser är kanske inte det viktigaste, men mängden nomineringar manifesterar en härlig bredd i vår kreativa förmåga och våra uppdragsgivares vilja att skapa kommunikation som gör skillnad. Jung har haft bra flow under en längre tid, det är roligt att det nu även syns i nomineringslistorna, säger Ebba Hultengren, creative director på Jung i en kommentar.

Samtliga nomineringar i European Excellence Awards finns här:Dela sidan: