Dela sidan:

I Omni Ekonomi kommer ekonominyheter från affärsmedier världen över att samlas. Upplägget är likadant som i Omni:s vanliga app där nyheter från olika medier sammanfattas och länkas.

– Responsen har varit fantastisk. Omni Ekonomi får toppbetyg i alla våra undersökningar och användarna berättar att den redan helt har förändrat deras konsumtion av affärsnyheter, säger Markus Gustafsson som också är vd och grundare på Omni.

De senaste två veckorna har 10 000 personer testat appen.

– Med Omni Ekonomi förstärks vårt native-erbjudande ytterligare och vi kan erbjuda våra kunder en renodlad ekonomi- och B2B-kontext, säger Josefine Kvarnström, head of Schibsted Brand Studio och en av medgrundarna på Omni.

Tidigare idag stod det klart att reklambyrån Garbergs får uppdraget att lansera appen.

 Dela sidan: