Dela sidan:

Nätauktionssajten Catawiki finns idag tillgänglig på 17 språk och har 500 anställda i sju olika länder. Nu inleder man samarbete med kommunikationsbyrån Obeya för etableringen på den svenska marknaden. Valet föll på Obeya efter att Catawiki under hösten gått igenom en pitch.

– Vi träffade totalt nio byråer men Obeyas engagemang, proaktivitet och idéer stod ut. För oss var det till slut glasklart att det var dem vi ville jobba med, säger Claes Hain, country manager för Catawiki Norden.

Auktionssajten Catawiki har som mål att förmedla speciella objekt till köpare världen över.

Samarbetet med Obeya är inlett sedan september.

– Det är alltid kul med nya aktörer som sticker ut och vill förändra sin egen bransch. Vi gillar särskilt hur Catawikis verksamheten bidrar till ett mer hållbart samhälle, säger Maria Hazard, vd på Obeya.Dela sidan: