Dela sidan:

Magnus Palm blev vd på Creuna för två år sedan. Nu lämnar han byrån. 

– Magnus har med framgång utvecklat Creunas affärs- och kundorientering, och därigenom lagt en god grund inför framtiden. Nu står Creuna inför en ny fas och vi har identifierat en rad åtgärder som ska ta Creuna in i framtiden och ytterligare stärka vår position. Vi har i samförstånd med Magnus enats om att han lämnar sin tjänst som vd, säger Torstein Harildstad, styrelseordförande i ett pressmeddelande..

Processen att hitta en efterträdare inleds omgående. Under tiden utses Claes Jonson till tillförordnad vd, med uppdrag att fortsätta den påbörjade strategiska utvecklingen av bolaget. Claes Jonson har sedan september 2017 arbetat som konsult med Creuna, med särskilt fokus på affärsutveckling och effektivisering.



Dela sidan: