Dela sidan:

Stockholm Stadsmissions samarbete med Garbergs har löpt under flera år med framgång. Nu går de ut med att de valt Tillsammans Sthlm som ny huvudbyrå efter en omfattande upphandling.

– Vi ville ha en byrå som var lika mycket en kommunikations-som en affärspartner eftersom vi har begränsade medel att arbeta med och varje krona måste generera minst fyra kronor tillbaka. Tillsammans förståelse för det digitala landskapet i kombination med hög kreativitet och kanalförståelse är anledningarna till att valet föll på dem,  säger Marika Hjelm Siegwald, kommunikations- och insamlingschef i en kommentar vid Stockholms Stadsmission i en kommentar och fortsätter:

– Stockholms Stadsmission vill också gå från ett traditionellt kampanjtänk till att istället möta möjliga givare så ofta som möjligt, året runt. Tillsammans prestigelösa , resurseffektiva arbetsmetod och fina nätverk möter det behovet.

Stockholms Stadsmissions mål är att få ännu fler att bli medvetna om de insatser som organisationen samt att tydliggöra mycket av det arbete som görs i det tysta.

– Utan en organisation som Stockholms Stadsmission skulle utanförskap och utsatthet vara ett ännu större problem i samhället. Kan vi bidra med vår kompetens för att stödja deras arbete så är det bland det viktigaste vi som byrå kan göra, säger Fredrik Svensson, kundansvarig för Stockholms Stadsmission och medgrundare till Tillsammans Sthlm i en kommentar.Dela sidan: