Dela sidan:

Kristian Luuk är känd från SVT i rollen som programledare i På spåret. Daniel Hallberg jobbar till vardags som kreatör på King men har byggt upp en stor följarskara som komiker på Instagram. Nu kommer de båda att synas i en gemensam show på Scalateatern, skriver Dagens Nyheter

Namnet på showen är "Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg" och är tänkt att vara en "en hyllning till talkshows". Fyra kvällar är inbokade, 22 och 23 februari respektive 8 och 9 mars.
– Beroende på vilken gäst vi har så kan man tänka sig att göra roliga moment på scenen, men också visa filmade inslag som vi gjort i förväg på videoskärmar. Vi ska skräddarsy varje kväll med en typ av idéer för en musiker och en helt andra för en skådis, säger Daniel Hallberg till DN. 

Showerna kommer att skilja sig åt beroende på vilka gäster som kommer. Men den gemensamma nämnaren är att de inte kommer att filmas. Det är alltså endast gästerna i salongen som kommer att få ta del av innehållet. 
– Det är en kick att få jobba med någon som är mycket yngre. Jag känner redan hur kul det här är och vilken energi jag får av Daniel. Det är väldigt lätt när man blir äldre att vila i det man har och sitta och vara nöjd och mätt, säger Luuk till DN om samarbetet.Dela sidan: