Dela sidan:

Pr- och kommunikationsuppdraget innefattar utöver Kristianstad kommun även Östra Göinge kommun, Osby kommun och Krinova Incubator & Science park.

– För oss var det ett enkelt beslut. Vi var väldigt imponerade över Obeyas förmåga att hantera komplexa frågor och paketera dem på ett begripligt sätt för mottagaren, säger Malin Bergkvist, kommunikationsstrateg på Kristianstads kommun.

Samarbetet är redan inlett och sträcker sig över två år med möjlighet till förlängning.

– Kristianstad är en spännande tillväxtkommun där det händer mycket. Vi ser fram emot att få hjälpa dem med deras pr och kommunikation på både en strategisk och operativ nivå, säger Maria Hazard, vd på Obeya.

Förra veckan meddelade auktionssajten Catawiki att även de inlett ett samarbete med Obeya.

 Dela sidan: