Dela sidan:

Apoteket har belönats med en rad reklampriser genom åren. Deras genomgående höga kvalitet i kommunikationen har bidragit till att upprätthålla det starka förtroende som varumärket besitter. Därför vinner de kvällens kanske finaste pris i 100-wattaren – nämligen det för långsiktighet. 

"När mycket verkar likt på ytan är kommunikation avgörande för att hjälpa människor att intellektuellt, såväl som emotionellt uppleva skillnaderna som ändå finns där. Just denna strategi har bidragit till att göra Apoteket till svenskarnas favorit" står skrivet i nomineringen till priset.

De andra som belönas i kategorin är:
75W: The backbone of the Internet - Hur Telia Carrier blev världsledande inom infrastruktur för internet/Telia Carrier/Hilanders
50W: ATG - Ingen dröm är för stor/ATG/Åkestam Holst NoADela sidan: