Dela sidan:

"Brisbot" skapades för att sänka trösklarna till stödverksamheten och nå fler barn och unga. Den finns i redan befintliga kanaler så barn behöver inte ladda ner någon ny app eller skaffa ett inlogg för att komma igång. 

– Brisbot kan självklart inte ersätta det personliga samtalet med en kurator. Boten kan inte ha långa konversationer utan alla frågor och svar är skrivna på förhand. Och Brisbot hjälper alltid barnet att ta kontakt med Bris kuratorer om hen vill det, sa Magnus Jägerskog, Bris generalsekreterare, i samband med lanseringen i fjol.

Kampanjen fick stort genomslag, och vinner nu 100-wattaren i kategorin Ideellt kampanj. Byrån som ligger bakom är Garbergs. 

Övriga vinnare i kategorin är:
75W: Foundation 500/H&M Foundation/Volontaire
50W: Vem ser?/ Göteborgs Stadsmission/ Dear FriendsDela sidan: