Dela sidan:

Annika Espander har jobbat inom finanbranschen i över 20 år. Hon har bland annat varit chef för SHB aktie- och kreditanalys, chef för SHB Private Banking och vd för investeringsverksamheten Catella Healthcare. De senaste åren har hon haft uppdrag inom en rad olika styrelser samtidigt som haft uppdrag inom finansiell rådgivning. Nu går hon alltså till Kreab.

– Jag har under flera år varit egenföretagare och vid behov anlitat olika kommunikationsbyråer till mina kunder. Med tiden har jag känt ett allt starkare behov av att komma in i ett dynamiskt och kontinuerligt sammanhang med kunniga och kreativa människor. Kreab passar perfekt. Jag ser fram emot att arbeta i en global organisation med stark förankring och bas i Norden, säger Annika Espander.

Espander kommer att ha sin bas på Kreabs Stockholmskontor.

– Annika är en omvittnat skicklig och efterfrågad rådgivare. Tillsammans kan vi ta oss an allt mer krävande och komplexa uppdrag för våra kunder både här i Sverige och internationellt, exempelvis vid stora transaktioner. Jag är mycket glad att Annika kommer till oss, säger Kreabs koncernchef Charlotte Erkhammar.Dela sidan: