Dela sidan:

Agneta Nyholm får på Rippler tjänsten som senior produktionsledare med ansvar för produktionsprocessen i kampanjer samt års- och hållbarhetsredovisningar. Hon kommer närmast från Intellecta Corporate där hon arbetat med kunder som SJ, SAS och Kommuninvest. Innan tiden på Intellecta jobbade Nyholm under flera år på Citigate Gramma.

Kerstin Alex rekryteras till Rippler som skribent och juniorkonsult. Tidigare i karriären har hon jobbat som frilansjournalist, redaktör, föreläsare och krönikör. Alex har länge arbetat för att stärka digitala spels ställning i kultursverige och för att spelbranschen ska stärka sitt jämställdhetsfokus. Hon har tidigare vunnit prisats som årets spelskribent av Level7.

– Rippler växer så att det knakar. Våra tre konstanter har alltid varit ett genuint intresse för kundens affärer, en orädsla för nya lösningar och en extremt hög servicenivå. Det ställer krav på våra medarbetare, men lockar också de bästa. Vår nya duo stärker upp teamet med imponerande meriter och förmågor. Agneta och Kerstin kommer att ge oss och våra kunder möjlighet att utvecklas ytterligare, säger Katrin Ludvigsson, vd för och grundare av Rippler CommunicationsDela sidan: