Dela sidan:

Resumé avslöjade nyligen att storkunden ICA lämnat OTW, vilket fick till följd att byrån tvingas säga upp anställda. Men redan nu har de en ny kund inom matkedjesegmentet – nämligen City Gross. De har tagit fram kommunikationskonceptet "Tina Knackar På" där tv-kocken Tina Nordström visar företagets omtanke om kunder och råvaror. 
– Med Tina har City Gross en av Sveriges ledande matinspiratörer som åker land och rike runt för att inspirera, tipsa och laga riktigt bra mat. Det blir magiskt innehåll för både TV och webbisoder. Hennes kunskap, energi och kärlek för råvaror går helt i linje med vårt varumärke, säger Pontus Andersson, marknadschef på City Gross, i en kommentar.

Konceptet omfattar innehåll för kanaler som webbplats, TV, sociala medier, print och butik. 
– City Gross är en spännande kund och ett varumärke med stor potential. Det ät ett nöje att sätta tänderna i kampanjer som går i så många kanaler, kommenterar Martin Nilsson, byråchef OTW Malmö.Dela sidan: