Dela sidan:

Sponsrings & Eventföreningen (SEFS) byter namn och fräschar upp sin strategi. Syftet är tydliggöra vad deras syfte och verksamhet handlar om.

– Det nya namnet skvallrar om att vi som bransch tror på att ses, inte bara synas. Logotypen och formen visar på vår position som en inbjudande branschorganisation, där vi gemensamt jobbar mot målet att alla ska förstå värdet av intresse- och upplevelsebaserad kommunikation, säger Niklas Turner Olovson, vice styrelseordförande SES, i ett pressmeddelande.

– Investeringarna i sponsring och event växer för varje år, och är vitala ingredienser i dagens kommunikationssamhälle. Namnbytet och relanseringen av vårt varumärke symboliserar den strategiska resa vi gör för att ta ytterligare plats i kommunikationsbranschen, säger Ricky Strandberg, styrelseordförande SES.Dela sidan: