Dela sidan:

Uppdraget innefattar strategiarbete, mediebearbetning och varumärkesbyggande PR i Sverige, Finland och Danmark.

– Dagens kräsna och trendkänsliga konsumenter och snabbt skiftande marknad kräver inte bara att man agerar kreativt och innehållsrikt men även snabbt och flexibelt. Efter en lång urvalsprocess så valde vi Polhem pga av deras enormt starka team, flexibla organisation och effektiva arbetssätt. Jag ser fram emot att tillsammans nå ut till fler med Sauconys fantastiska story och produkter, säger Adrian Gehrig, CEO Saucony Nordics.

Polhem PR har idag kontor i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Oslo, Helsingfors Tallinn, Riga, Vilnius och Warzawa.

– Vi delar samma passion för sport och hälsa där Saucony tillför något unikt till vårt showroom. Vi ser fram emot att bidra med nyskapande och kreativa idéer samt ta ett helhetsgrepp kring kommunikationen på tre marknader, säger Henriette Sundin, Sverigechef på Polhem PR.Dela sidan: