Dela sidan:

Inför den kommande säsongen, den 24:e i ordningen, av TV3:s Lyxfällan kommer de att skruva på programledaruppsättningen. Istället för två fasta programledare kommer programmet ledas av en expertpanel som leder programmet växelvis. Upplägget används redan i den norska och danska versionen av Lyxfällan.

– Det har varit ett lyckat upplägg som visat sig ge en väldigt fin dynamik. Genom ett upplägg med flera experter får man in ännu fler erfarenheter och ett bredare perspektiv. Varje expert tillför något unikt med just sin kompetens, säger Susanne Nylén, presschef på MTG Sverige.

Nu presenteras den första delen av expertpanelen – Bonnier Magzines & Brands digitala chef Frida Boisen. Boisen har tidigare i karriären bland annat varit chefredaktör på Plaza Kvinna, Bonnier Tidskrifter och Göteborgs-Tidningen.

– Jag är så stolt och glad över att programleda Lyxfällan, ett otroligt viktigt och folkbildande samhällsprogram som verkligen gör skillnad och hjälper så många människor att få en avgörande nystart i livet, säger Frida Boisen.Dela sidan: