Dela sidan:

Annonsen som är framtagen av Brindfors finns i det senaste numret av Offside på en helsida med texten "Hej Amir du hade en... fan en fråga till mig". Avsändare är Welcome App, tjänsten som bidrar till integrationen genom att uppmuntra människor som bott här lite längre svara på frågor från människor som nyligen kommit hit.

– Genom annonsen vill vi visa att vi är ganska lika varandra allihop, en sportnörd är en sportnörd vare sig hen heter Linda eller Amir. Det här klippet är ganska smalt men de som vet vet och det är även därför vi valt en så nischad annonsplats som Offside. Vi hoppas att det blir en bra konversationsstartare för många samtal i appen, säger Emma Rosman på Welcome App.  Bakom annonsen ligger Brindfors sportnördar Henning Wijkmark och Henrik Almqvist.Dela sidan: