Dela sidan:

Musikvideon kommer att synas i sociala medier och på Youtube. Lanseringen skedde i går, den 5 december.

– Vi tycker detta är ett roligt och oväntat sätt att påminna om att vi har nybakade lussekatter. Att det dessutom är en riktigt bra låt gör det ändå bättre säger Lennart Schultz, marknadschef på Pressbyrån i ett pressmeddelande.

– R'n'B och lussekatter känns onekligen som en otippad kombination. Och kanske behövs det ett nytt tillskott bland de klassiska lucialåtarna, säger Julia Sebesteny, kreatör på Åkestam Holst i en kommentar.

Låten "Lussekatt" är skriven och producerad av Los Angeles-baserade artisten Z. Woods, det är även han som framför även låten i musikvideon. Tidigare har han arbetat med stora artister både i Sverige och internationellt så som T-Pain, Stor och Seinabo Sey.

Kund: Pressbyrån
Byrå och produktion: Åkestam Holst
Mediabyrå: Carat



Dela sidan: