Dela sidan:

Resumé berättade igår att Bonnier Growth Media går in som delägare i systrarna Hannah Widell och Amanda Schulmans Daisy Grace.
– Jag har beundrat Hannah & Amanda på håll i flera år. De har bevisat att de kan genomföra ett framgångsrikt företagsbygge och Daisy Grace har en spännande affärsmodell med innehållsdriven e-handel som vi tror på, sa BGM:s vd Ulrika Saxon.

Bolaget ville inte avslöja hur mycket pengar de går in med, men handlingar från Bolagsverket visar att det rör sig om en nyemission där Bonnier går in med 11 miljoner kronor för 20 procent av aktierna. Det värderar hela Daisy Grace till 55 miljoner kronor. 

På ägarlistan i Daisy Grace Holding finns också DIG Investment som drivs av Martin Söderström, gift med H&M-arvingen Charlotte Söderström. Enligt DI Digital har bolaget under flera år investerat H&M-familjens förmögenhet. 

Andra aktieägare är Corinne and Friends Group, designern Malin Andrén och Stephanie Bergström (tidigare af Klercker), grundare av klädföretaget Soft Goat. 

Systrarna Widell och Schulman är representerade genom bolaget Perfect Hurricane Holding AB där medieräven Jan Zachrisson är styrelseordförande.Dela sidan: