Dela sidan:

Mikeadelica är en av Sveriges mest anlitade musikvideoregissör och har vunnit flera prestigefyllda pris för sina reklamproduktioner. Nu värvas han av Bonnier News Brand Studio som producerar content marketing och nativeinnehåll på Expressen, Dagens Nyheter, Dagens industri, Helsingborgs Dagblad och Sydsvenskan. 
– Om man får chansen att arbeta på avdelningen som i dag är trea i världen och har som mål att bli etta – då är valet inte så svårt, säger Mikeadelica i en kommentar.

Det han syftar på är att Bonnier News Brand Studio nyligen vann brons på Native Advertising Awards i kategorin "Native Advertising Agency/Studio of the Year".
– Tack vare framgångarna med Brand Studio under 2017 har vi nu nått en nivå där andra typer av talanger söker sig till oss. Det gör mig extra stolt, kommenterar Alexander Lydecker, Bonnier News försäljningsdirektör.Dela sidan: