Dela sidan:

Beyond Borders är tänkt att bli ett digitalt magasin för alla som emigrerat från sina hemländer, vilket också är Rebtels primära målgrupp. 
– Vår målsättning som bolag är att vara bäst på att förstå den här målgruppen och bistå den med vad den behöver. Beyond Borders skapar på ett självklart vis en position för oss att bygga lojalitet från, och den fyller ett tomrum för målgruppen, säger Cecilia Englén, chef för Community & user relations på Rebtel i en kommentar.

Redaktör och innehållsansvarig för sidan blir Solveig Rundquist, närmast från nyhetssajten thelocal.se där hon har varit kommersiell redaktör och reporter.
– Det är otroligt spännande att få starta ett onlinemagasin som vågar ta ställning, och vågar välja sin målgrupp. Det känns extra viktigt då vi i både Europa och USA ser spänningar där samtalet allt mer problematiserar och ifrågasätter migration, mångfald och pluralism, säger hon.Dela sidan: