Dela sidan:

Sofie Löwenmark har tidigare skrivit för bland annat Timbros nätmagasin Smedjan där hon granskat hur Myndigheten för ungdoms- och samhällsfrågor ger bidrag till olika föreningar.

– Jag intresserar mig för skatteslöseri generellt och min stad Göteborg bjuder tyvärr ofta på uppslag på det området. Kamelcenter, kommunala mjölkkor och resor för syriska flyktingkvinnor till Syrien är bara några exempel på hur lokalpolitikerna hanterar göteborgarnas skattemedel, berättar hon för Expressen.

Löwenmark berättar för tidningen att hon i huvudsak kommer att fokusera på den islamistiska miljön i Sverige, hederskultur, invandrarkvinnors situation, parallella samhällen samt yrkesgrupper som polisers utsatthet.

Löwenmark kommer att vikariera på ledarsidan under Susanna Birgerssons frånvaro.

 Dela sidan: