Dela sidan:

Donald Trumps krig mot de medier han kallar korrupta fortsätter. Under natten till idag twittrade den amerikanska presidenten om att han på måndag kommer dela ut ett "pris" till de medier han anser vara de mest oärliga och korrupta.

Det är fortfarande oklart exakt hur prisutdelningen kommer att ske och vad den innebär. Donald Trump twittrade redan i november om att han ville dela ut ett pris till de medier han finner oärliga. Istället har han uppmanat sina följare att titta på Fox News-ankaret Sean Hannitys program Tuesday Night. Hannity har tidigare varit en att kanalens största Trump-supportrar och presidenten har vid upprepade tillfällen twittrat om de ämnen som programmet tar upp.

Trump har sedan han tillträdde som president ondgjort sig över medierna, främst CNN, the Washington Post och the New York Times, på en regelbunden basis.

Under gårdagen kunde the Washington Post, som kontinuerligt faktagranskar presidentens uttalanden, berätta att Trump de senaste 347 dagarna stått för 1950 falska eller missvisane påståenden.

I förrgår rapporterade TT att Donald Trump var den mest omskrivna personen i svensk media under 2017. Trump omnämndes tre gånger så ofta som statsminister Stefan Löfven.Dela sidan: