Dela sidan:

Den 21 till 23 januari går Stockholm Fashion Week av stapeln. Under modeveckan kommer besökare kunna ta del av fotografen Anders Edström och designern Ann-Sofie Backs mångåriga samarbete som publicerats i tidningar som Dazed and Confused, Self Service och Purple Magazine. Utställningen kommer att visas i en omdesignad Pressbyråbutik som under veckan förvandlas till Modebyrån.

– Jag har länge haft ett kreativt utbyte med Anders Edström och vi sitter på ett stort arkiv av både publicerat och refuserat material. Extra kul känns det att Pressbyrån, som i så många år varit modemagasinens hemvist gillade idéen och är med på projektet" – säger Ann-Sofie Back, grundare av BACK.

Bakom idé och koncept står BACK i samarbete med den nya byrån Redgert Comms.

– Vi på Pressbyrån brinner för våra magasin och vi har ett unikt utbud av modemagasin. Att öppna Modebyrån under Stockholm Fashion Week ihop med ett så spännande namn som Ann-Sofie Back känns otroligt kul! Vi tror och hoppas på en succé för utställningen, säger Lennart Schultz, marknadschef på Pressbyrån.Dela sidan: