Dela sidan:

En studie från University of Glasgow visar att hundar har olika musikpreferenser, på samma sätt som vi människor föredrar olika genrer. Nu har Spotify tagit fasta på de nya rönen i en kampanj gjord av den tyska byrån Serviceplan. Musiktjänsten har parat ihop sig med center för hemlösa hundar som söker nya ägare.

På sajten Adoptify  kan den som är ute efter en fyrbent vän spana in några av hundarna och få reda på vilken typ av musik de gillar. På så vis kan man också välja någon som har samma musiksmak. 

– Ingen annan musiktjänst känner och analyserar sina användares musiksmak lika väl som Spotify. Vi kommer att använda det genom att skapa personaliserade banners som visar upp hundar med samma musiksmak, säger Hans-Peter Sporer, Creative Director at Serviceplan Campaign X.   

Här nedan kan du se några av filmerna:Dela sidan: