Dela sidan:

I mars 2017 klev Bonnier-ägda Adlibris vd Johan Kleberg in Stampens styrelse. Syftet var att stärka mediekoncernens kompetens inom bland annat e-handel.

Men sejouren blebv kortvarig. Nyligen lämnade Johan Kleberg styrelseuppdraget. Orsaken är att han befordrats till koncernledningen för konkurrenten Bonnier, enligt Dagens Industri. Tidningen skriver att han sedan årsskiftet sitter i koncernledningen för konkurrenten Bonnier i egenskap av chef för ett nytt affärsområde inom e-handel.

– Johan Kleberg lämnade vid årsskiftet styrelsen i Stampen AB i samband med att han fick utökade uppgifter inom Bonnierkoncernen. Han har därmed kommit till slutsatsen att hans nya roll inte är förenlig med ett fortsatt engagemang i Stampen, uppger Stampens koncernchef Martin Alsander i en skriftlig kommentar till Di.

Vem som kommer att efterträda Johan Kleberg i styrelsen är ännu inte klart.Dela sidan: