Dela sidan:

Byrån 500 grundades i fjol av Simon Strand och Love Bonnier. Duon har sedan dess blivit en kvartett och tagit in flera nya uppdragsgivare. De senaste i raden är byrånätverket The North Alliance (NOA), spelbolaget LeoVegas, co-working space-aktören Helio och advokatbyrån MAQS. 
– Vi vill konkurrera med etablerade, strategitunga kommunikationsbyråer, men med mer uppdaterade analyser och metoder, samt ett mer snabbfotat och kreativt arbetssätt. När vi nu har varit igång ett litet tag kan konstateras att vi är väl positionerade i förhållande till var vi har sagt att vi vill vara, och att vi allt som oftast jobbar mot ledningsgrupper och direkt med vd med kritiska frågor, säger medgrundaren Simon Strand i en kommentar.

500 har också rekryterat sin femte medarbetare i Sofia Jannati. Hon har en bakgrund inom strategisk marknadsföring och opinionsbildning, bland annat från från svenska ambassaden i Bangkok samt lobby- och intresseorganisationer i Washington DC. Fler nyanställningar är att vänta framöver.
– Vår högsta prioritet inför det första kvartalet är talangförsörjning, och att ta de uppdrag och relationer vi har till nästa nivå. Målet med byrån har från början varit att skapa verklig skillnad och att jobba med de mest spännande frågorna just nu, både på ett intellektuellt plan och med sådant som engagerar. Detta upplever vi att vi lyckades bra med förra året. Med den grund vi nu lagt är vi mycket optimistiska inför 2018, säger Love Bonnier, partner och medgrundare av 500.Dela sidan: