Dela sidan:

Under det kommande året vill Hötorgshallen förtydliga sitt erbjudande och väljer därför Hummingbirds för att utveckla bolagets varumärkesbyggande samt taktiska kommunikation. Uppdraget innefattar strategi, konceptutveckling, kampanjproduktion och sociala medier.

De första enheterna kommer att synas i februari.

– Hötorgshallen med sitt härliga myller, breda sortiment och unika många kunniga handlare har alltid varit en plats för den sanna matälskaren. Det finns en bredd som gör arbetet väldigt roligt – och samtidigt innebär en utmaning då vi arbetar mot 40 olika beställare. Vi hoppas kunna ta dofterna, smakerna och expertisen från Hötorgshallen vidare ut till kommunikationen, säger Emil Löfman, Senior Copywriter på Hummingbirds Hybrid Agency.

Tidigare hade Hötorgshallen ett kommunikationssamarbete med byrån Food & Friends.Dela sidan: