Dela sidan:

Resumé Insikt är plattformen som samlar vår bästa och mest affärsnyttiga journalistik. Tidigare har innehållet varit uppdelat på två områden, Marknad & Kommunikation och Media & Innovation, men nu samlar vi allt inom de båda områdena på samma ställe.

– Antalet prenumeranter på Resumé Insikt har växt stadigt sedan starten. Samtidigt har vissa haft svårt att välja mellan de båda bevakningsområdena. Med den här förändringen behöver man inte välja bort något. Nu gör vi det enklare genom att erbjuda allt under Resumé Insikts paraply, säger Resumés chefredaktör Johan Såthe.

För dig som prenumerant innebär det att du får tillgång till allt material på ett och samma ställe. För dig som bara prenumererat på det ena området får nu dubbelt så mycket innehåll. De båda redaktörerna Yasmine Winberg (Marknad & Kommunikation) och Julia Lundin (Media & Innovation) kommer även fortsättningsvis att bevaka sina respektive områden och bjuda på de mest relevanta insikterna, kartläggningarna och analyserna.

– Nu har Resumé Insikt varit igång i ett och ett halvt år och under den tiden har det blivit allt mer tydligt att prenumeranterna vill läsa både om media, kommunikation och marknad. Det har inte heller varit helt tydligt för prenumeranterna vad dom ska välja. Därför känns det bra att Insikt nu blir ett och att läsarna får dubbelt så mycket innehåll, säger Julia Lundin och Yasmine Winberg.

– Utvecklingen inom medier och kommunikation går mycket snabbt. Olika yrken och kompetenser flyter ihop, genom att erbjuda vår fördjupande journalistik inom ett varumärke får våra prenumeranter tillgång till mer affärsnyttig journalistik, säger Johan Såthe.

Ur ett Resumé-perspektiv handlar sammanslagningen om att renodla vårt erbjudande. Nu har vi magasinet som kommer ut en gång i månaden, Resumé Insikt där vårt premium-material finns tillgängligt digitalt varje dag och vår öppna sajt Resume.se.

– Genom den här förändringen förbättrar vi vårt erbjudande för vår fördjupande journalistik inom varumärket Resumé Insikt, säger Johan Såthe.

Resumé vann i höstas pris Tidskriftsgalan för sitt nya magasin om medier och kommunikation. Den som tar en prenumeration på magasinet får tillgång till Resumé Insikt och kan därmed läsa våra största granskningar och analyser första av alla.

Här loggar du in på Resumé Insikt.
Här prenumererar du på Resumé Insikt. Dela sidan: