Dela sidan:

Henrik Lundqvist är sedan drygt fem år tillbaka reklamansiktet för mjällschampot Head & Shoulders. Men hans huvudsakliga syssla är som målvakt i New York Rangers och det svenska hockeylandslaget Tre Tronor som bärgade VM-guldet i våras.

Den senaste reklamfilmen ska utspela sig i omklädningsrummet efter finalmatchen där någon har stulit Henke Lundqvists nya schampoflaska eftersom Anders "Pudding" Weiderstål, landslagets materialförvaltare sedan 33 år tillbaka inte är på plats.

– "Pudding" brukar ha bra koll på grejerna, men när man har fel man på fel plats så är det lätt hänt att grejer försvinner, säger Henke Lundqvist i en kommentar.

Sin vana trogen har Henrik Lundqvist varit med och tagit fram idén bakom filmen. 

– Nu är vi inne på sjätte året med Head & Shoulders och samarbetet känns kul på alla sätt, allt från att vara delaktig i den kreativa processen till att jobba med det härliga Head & Shoulders-teamet, fortsätter Henke.

Reklam- och PR-byrå: Jung Relations
Produktionsbolag: FLX
Mediebyrå: CaratDela sidan: