Dela sidan:

Thomas Westling Gunnarsson rekryteras som ny digital strateg/account director och kommer närmast från Amnet där han jobbat som head of video

– HowComs transparenta affärsmodell och insiktsdrivna arbete är spännande och nytänkande, vilket gjort att jag följt dem de senaste åren. När jag sedan fick ett erbjudande att vara med och leda HowComs växande digitala team var det inte svårt att tacka ja, säger Thomas Westling Gunnarsson.

Caroline Grönroos ansluter till HowCom som ny client manager, hon kommer närmast från en tjänst som projektledare/produktägare på Stowr.

– Vi är mycket glada att välkomna Caroline och Thomas till HowCom. Caroline får en central roll när det gäller att ta hand om vårt växande antal kunder på bästa tänkbara sätt och Thomas är en viktig kugge i vårt digitala erbjudande, säger Stefan Zetterberg VD på HowCom AB.Dela sidan: