Dela sidan:

Michael Laning, utbildad på Parsons School of Design i New York, har innan flytten till Sverige och Bold jobbat tillsammans med en av Pentagrams partners och som senior designer på 2x4. Bland kunderna han jobbat med räknas bland annat American Express, NYU, Baux, Google och Prada.

– Det är jättespännande att få jobba tillsammans med så passionerat och begåvat team. Jag är stolt över att vara här och ser fram emot utmaningarna som Bolds imponerande och breda portfolio av kunder kommer att ge, säger Michael Laning i ett pressmeddelande.

Lanings design har även förekommit i publikationer som Art Forum, Vogue, Process Journal och Frieze Magazine.

– Michael är en fantastiskt härlig människa. Otroligt ambitiös och begåvad, och samtidigt väldigt ödmjuk. En kombination jag uppskattar väldigt mycket. Han kommer garanterat att tillföra mycket på byrån, både för kunder och kollegor, säger Bolds grundare och kreativa chef Oskar Lübeck.Dela sidan: