Dela sidan:

Youtubern Logan Paul har 16,6 miljoner prenumeranter av sin kanal. Kring årsskiftet blåste det ordentligt kring 22-åringen sedan han lade upp en video som vidade en död kropp i Aokigaharaskogen i Japan, en skog som är känd för många självmordsfall. Kritiken blev massiv inte minst mot Youtube. Logan Paul raderade klippet och bad om ursäkt med reservation till att han ville öka medvetenheten kring självmord.

För några dagar sedan laddade Logan Paul upp ytterligare en kontrovseriell video där han ger döda råttor elstötar. Kritiken har förstås inte låtit vänta på sig och den här gången är Youtubes åtgärder kraftiga. Man stoppar all annonsering på Logan Pauls kanal. Det skriver Business Insider.

"Som en reaktion på Logan Pauls beteende under den senaste tiden har vi valt att stoppa all annonsering i hans kanaler" skriver Youtube i ett uttalande.

Klippet finns fortfarande kvar på Youtube, men har kompletterats med en varningstext. Efter förra skandalen blev bröt nätverket ett filmavtal man hade tecknat med Logal Paul, han plockades också bort från Youtubess Preferred Ads programme.Dela sidan: