Dela sidan:

Innan tiden på Event Logic arbetade Harvard-utbildade Johan Brandt på mediebyrån Mediacom International i London.

Brandt tar över vd-rollen efter att grundaren Thomas von Krusenstjerna kliver åt sidan för att fokusera på rollen som brand director, föreläsare samt att arbeta med byråns strategiska erbjudande.

– Varumärkesfrågan, ledarskapet och konsultrollen ligger mig mycket varmt om hjärtat. Att få kombinera dessa på ett bolag som Paradigm med drivna, erfarna medarbetare och ambitiösa kunder känns fantastiskt inspirerande, säger Johan Brandt.

Paradigm firar i år tio år.

– Det är oerhört kul att Johan har anslutit. Det känns helt rätt att lagom till Paradigms tionde verksamhetsår addera nya perspektiv och ny energi till bolaget. Johan har relevanta och spännande branscherfarenheter som kommer ge ytterligare dimensioner till Paradigms erbjudande, säger Thomas von Krusenstjerna.Dela sidan: