Dela sidan:

–  Vi är otroligt glada över att ha rekryterat Malin Wollin till MåBra. Vi har länge beundrat Malin för hennes personliga och roliga sätt att dela med sig av sin vardag, sina känslor och tankar. Hon vågar vara äkta, vanlig och härligt operfekt! Hon är en fantastisk skribent med en unik stil som får oss att både skratta högt, hoppa till av förvåning och nicka igenkännande, säger Liselotte Stålberg, chefredaktör på MåBra i ett pressmeddelande.

Förutom bloggen kommer Malin Wollin att medverka i tidningen MåBra.

– När jag tänker på Må bra så tänker jag på nya friska och sunda tag, snygga tag. Och att jag blivit headhuntad av detta krispiga varumärke känns som ett kvitto på att jag se ut att må bra,  säger Malin Wollin i en kommentar

Även influencerprofilen Laila Högfeldt har rekryterats till MåBra

– Laila har briljerat från dag ett! Hon är enormt proffsig och har snabbt blivit en nyckelperson för högklassigt innehåll och viktiga samarbeten. En drömrekrytering helt enkelt, Jennie Sandberg, digital redaktör på MåBra i en kommentar.Dela sidan: