Dela sidan:

Åsa Thurhammar kommer närmast från produktionsbolaget Mastiff där hon sedan 2013 varit head of casting. Hon har bland haft en viktig roll i tv-produktionen "Det största äventyret" som samlade några av Sveriges främsta idrottare. På Mastiff var hon även ansvarig för castingen av TV4:s Let's Dance och lyckades få Ingemar Stenmark att delta i den populära fredagsunderhållningen. 2011 vann Åsa Thurhammar Tv-producenternas pris som Årets castare.

Nya byrån Åsa Thurhammar Agency kommer att arbeta med casting inom tv-produktioner, reklamproduktioner, men även med rådgivning inom event och evenemang. Byrrån även att arbeta med agentverksamhet. Sedan flera år tillbaka är Åsa agent för programledaren Anders Öfvergård  och nyligen började hon jobba med boxaren Klara Svensson. Dela sidan: