Dela sidan:

Chimneys tv-avdelning jobbar med efterbearbetning av tv-program som "Stjärnorna på slottet" och "Wahlgrens värld". Nu läggs den ner. Istället går ett tiotal av tv-delens medarbetare till ITV Studios – ett bolag man tidigare haft nära samarbeten med. 

– Vi är otroligt glada att kunna välkomna hela tv-gänget från Chimney. Vi har arbetat ihop länge och de är redan en stor del av vårt DNA. Det stärker oss ytterligare att få in ett så samkört och etablerat team, som dessutom är några av Sveriges allra tyngsta kreatörer inom efterbearbetning och slutproduktion, säger Anna Rydin, vd för ITV Studios Sweden som samarbetar med alla stora tv-hus i Sverige

Efterarbetnings-teamet från Chimney kommer att bilda en ny avdelning, ITV Post. 

Förra köpte ITV Studios även upp Elk Production. Dela sidan: