Dela sidan:

En växande del av befolkningen har annat modersmål än svenska – men det saknas djupare förståelse för gruppernas beteenden och nyhetskonsumtion. Det menar David Khabbaz som har grundat en ny byrå för att hjälpa företag och organisationer att engagera utrikes födda människor. Ett område med kommunikativa utmaningar, påpekar han i en kommentar. 

– Vi behöver veta mer om olika invandrargrupper för att målgruppsanpassa produkter, tjänster och kampanjer. Detta extra viktigt nu när det är valår, säger David Khabbazi som dessutom är byråns vd. 

I am collective beskrivs som en tvärkulturell kommunikationsbyrå som arbetar såväl digitalt som datadrivet. 

– Invandrargrupper är väldigt digitala och finns i sociala medier. Det finns många möj-ligheter att undersöka, informera och engagera men varje kommunikativ utmaning kräver en unik konstellation av kompetens, säger David Khabbazi.Dela sidan: