Dela sidan:

Bloggbevakning.se är med 400 000 besökare i veckan en av Sveriges största bloggar. Tidigare har Camilla Gervide, som ligger bakom bloggen, bedrivit den på Nöjesguidens plattform. Men nu flyttar hon till Nyheter24.

– Jag är otroligt glad över att Camilla vill vara hos oss på Nyheter24. Hennes bevakning kompletterar vår på ett perfekt sätt och tillsammans kommer vi kunna skapa riktigt bra innehåll inom flera områden, säger Henrik Eriksson chefredaktör och ansvarig utgivare för Nyheter24.se

– Det känns fantastiskt roligt att vara tillbaka på Nyheter24 med tanke på att det var där jag tog mina första stapplande steg som krönikör. För den som oroat sig för att bloggen kommer förändras i och med den här flytten kan sitta lugnt i båten. Bloggen kommer fortsätta i sin nuvarande skepnad men "Bloggbevakning" kommer expandera till flera medier vilket ska bli jättekul då sociala medier är så mycket mer än blogg, säger Camilla Gervide.Dela sidan: