Dela sidan:

Miriam Tjernström ansluter till Manifest PR från Lindex där hon haft en tjänst som brand experience manager. På Lindex har hon tidigare varit även presschef och sociala medie-ansvarig.

– Det är en drömrekrytering! Förutom att Miriam är en smart och inspirerande person, så kommer hennes kompetens att komma väl till pass hos oss. I sina olika roller på Lindex har hon samlat på sig precis den kunskap som passar vår profil säger Åsa Blomberg, medgrundare till Manifest PR. Miriam kommer framförallt få arbeta i uppdrag med fokus på opinionsbildning och samhällsförändring, både bland nya och gamla kunder.

– Att få använda min erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete på en byrå sprungen ur övertygelsen om att hållbarhetsfrågor och värderingsdriven kommunikation är kritisk för framgång, känns helt magiskt. Jag ser fram emot att bidra till fortsatt utveckling av byråns erbjudande och kundrelationer. Att dessutom få arbeta med en grupp fantastiska och kompetenta människor som skapat en inkluderande och välkomnande byråkultur är en stor bonus, säger Miriam Tjernström.

Parallellt med rekryteringen knyter Manifest PR även till sig kunderna Bräcke diakoni, klimattjänsten Svalna, fairtradevarumärket Eguale, hotellkedjan Elite, presentföretaget Sagaform, hund- och kattmatsproducenten Bozita samt tjänsteföretagen Certaincy och Emerson.Dela sidan: