Dela sidan:

Under det senaste året har designbyrån FamiljenPangea växt med tio personer. Nu rekryterar man Sofia Björkman som blir ny vd på byrån. Hon har tidigare varit bland annat kundansvarig och chef för planningavdelningen på Nord DDB.

– FamiljenPangea har en stark värdegrund och har sedan länge gjort aktiva val kring vilka kunder man jobbar med – det är viktigt för mig. Det finns en enorm kompetens inom både strategi, design, kommunikation och digital tjänsteutveckling, och jag ser verkligen fram emot att vara med och ytterligare stärka erbjudandet, berättar hon Björkman i ett pressmeddelande.

– Vi har haft ett fantastiskt 2017 med en stor ökning av efterfrågan på digital tjänsteutveckling, vilket lett till att byråintäkten vuxit med 35 %. Det händer mycket på byrån just nu och vi ser fram emot att försätta vår utvecklingsresa tillsammans med Sofia som kommer att utgöra ett värdefullt tillskott med sina erfarenheter, säger Mats Eriksson, huvudägare på FamiljenPangea.Dela sidan: