Dela sidan:

– Nu när vi på Svensk Damtidning vill ta steget att börja ta betalt för vårt innehåll även digitalt kommer Joakim att bidra med viktig digital kompetens kring hur vi utformar vårt innehåll. Tillsammans med redaktionen kommer vi säkra att Svensk Damtidning behåller sin position som ledande på kungliga nyheter i både tryckta och digitala kanaler, säger Johan T Lindwall, chefredaktör och ansvarig utgivare för Svensk Damtidning i en kommentar.

Den nya tjänsten innehållschef ska arbetsleda och planera innehållet till varumärkets samtliga kanaler tillsammans med redaktionsledningen

– Att få vara med och bygga upp en digital plan för Svensk Damtidning tillsammans med en redaktion fylld av fullblodsproffs känns otroligt spännande. Dessutom gillar jag att Aller media satsar digitalt och ser fram emot att bli en del av det, säger Joakim Magné, tillträdande innehållschef för Svensk Damtidning i en kommentar.Dela sidan: